Telefonie

Access control

ICT Security

ICT & Development

Welkom bij HVNV

In 1995 startte zaakvoerder Hugo Vermeulen een bedrijf op in de telecomsector en slaagde er op korte termijn in om enkele grote spelers zoals Mobistar, Worldcom (huidig Verizon) e.d…. aan te trekken en hun volledige technische dienst te verzorgen. We zijn niet blijven stilzitten en zijn zowel ons gamma als onze expertise blijven uitbreiden. Graag vertellen wij u meer!

Over ons

Wie zijn we

In 1995 startte zaakvoerder Hugo Vermeulen een bedrijf op in de telecomsector en slaagde er in om enkele grote spelers zoals Mobistar, Worldcom (huidig Verizon) e.d…. aan te trekken en hun volledige technische dienst te verzorgen.

Vanwege de recessie begin jaren 2000 in het telecomlandschap werden de activiteiten noodgedwongen tot een minimum herleid, met een afvloeiing van het personeel als gevolg. Enkel de pure telefonie werd behouden, alle andere niet rendabele bedrijfstakken werden afgestoten.

Voortbouwend op de reeds verworven ervaringen en de drang om ten aller tijde een hoge kwaliteit aan een eerlijke prijs te kunnen aanbieden, werd er beslist om in zee te gaan met Tiptel en Panasonic voor de telefonie en BTicino voor de parlofonie.

Om in de telecom onze SoHo markt te kunnen bespelen, hebben wij gekozen voor producten uit het Tiptel gamma.
Vermits een groot deel van onze klanten tot de KMO doelgroep behoren, en aldus hogere eisen stellen aan hun telecomapparatuur, opteren wij hier voor de producten van het merk Panasonic.

Om up-to-date te blijven aangaande de producten en diensten in de snel evoluerende telecom wereld, worden er regelmatig cursussen gevold, en kunnen wij ook rekenen op een uitgebreide feedback en service-naverkoop van onze leveranciers, wat resulteert in een goede service naar onze klanten toe.

Op 1 augustus 2012 was de overname van APEC TELECOM een feit. Dit resulteert in een extra 40 jaar ervaring. In die 40 jaar heeft APEC TELECOM een reputatie opgebouwd in telefonie, parlo- en videofonie.

We hebben geprobeerd om zo veel mogelijk informatie op onze website op te nemen. Wij werken echter vaak projecten uit op maat van de klant. Hebt u dus een project, aarzel niet ons te contacteren.