Telefonie

Access control

ICT Security

ICT & Development

HVNV Communication system

Versnel uw bedrijfsgroei met de IP-telefooncentrale van 3CX. Vertrouw niet alleen op telefoongesprekken, maar communiceer via live chat, WhatsApp, Facebook, sms en videoconferenties. En dat allemaal met één client. U hoeft dus niet te wisselen tussen apps. Kies uit clients voor web, desktop en mobiel, of koppel eenvoudig een ondersteunde IP-telefoon. Klaar om de overstap te maken?

3CX Communication system

Waarom

Werk waar u maar wilt en geef uw klantenservice een boost! 3CX is een betaalbaar en zeer compleet PABX-systeem, met wachtrijen, ingebouwde webconferenties, live chat en socialmediamessaging, allemaal in één systeem. Uw medewerkers kunnen zakelijke gesprekken voeren via hun eigen mobiel, ook als ze niet op kantoor aanwezig zijn. Wij installeren de software lokaal op een bestaande server, als een virtuele machine of in onze eigen cloud. 3CX is volledig compatibel met populaire IP-telefoons en SIP-trunks. En dat tegen een fractie van de kosten van andere softwareoplossingen.

Het nadeel van cloudplatforms?
Door het prijsmodel per gebruiker per maand betaalt u aan het einde van het jaar een fikse rekening. HVNV en 3CX werken anders. HVNV geeft u een prijs per maand voor uw omgeving, ongeacht het aantal gebruikers. Wij zorgen ook voor alle updates en bewaking.