Telefonie

Access control

ICT Security

ICT & Development

Snom

Snom, opgericht in Berlijn in 1997 en sindsdien gevestigd in Berlijn, wordt beschouwd als een pionier op het gebied van IP-telefonie.
Van oorsprong een start-up, is Snom uitgegroeid tot een multinational die fabrikant is van het eerste en toonaangevende merk IP-telefoons voor de professionele en zakelijke sector. Tegenwoordig is Snom een ​​kosmopolitisch, internationaal bedrijf met kantoren in Manchester, Milaan, Madrid, Parijs en Pretoria.

Snom Toestellen

Waarom Snom

Telefoneren aan je bureau
Snom produceert al vele jaren visueel elegante telefoons met een kristalheldere geluidskwaliteit en een breed scala aan configuratiemogelijkheden voor elk kantoor, receptie en andere werkplekken. Ons huidige portfolio bevat vier productseries bureautelefoons, die elk voldoen aan specifieke eisen. We hechten altijd grote waarde aan het combineren van de wensen van onze klanten met maximale compatibiliteit.

Mobiele telefonie via DECT
In het dagelijkse zakenleven is er behoefte aan beweging in veel werkomgevingen, zoals hotels, ziekenhuizen of logistieke bedrijven. En zelfs in industriële ondernemingen zijn veel banen niet uitsluitend gebonden aan een bureau, maar vereisen ze een hoge mate van mobiliteit met gelijktijdige beschikbaarheid. Voor deze werkomgevingen zijn mobiele telefoons op basis van DECT-technologie de optimale oplossing.